Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.

Meloensalade

Dit kalium- en zoutarme recept voor een frisse meloensalade is zowel zoet als hartig. Een heerlijk verrassend bijgerecht voor een mooie zomerdag.

Voedingswaarden (per portie)

10 g eiwit

Nierinformatie (per portie)

40 mg kalium
schijven cantaloupe meloen met schil voor een zoutarme meloensalade
20 MIN

6 ingrediënten

2 personen

  • 2 cantaloupe meloen
  • 200 gram rucola slas
  • 50 gram walnotens
  • 200 gram cherrytomaatjes
  • 200 gram Hüttenkäses
  • 2 eetlepel balsamicoazijn

Werkwijze

1

Leg de sla in een schaal.

2

Snijd de meloen in blokjes en verdeel deze over de sla.

3

Voeg hier de walnoten, de cherrytomaatjes en de Hüttenkäse aan toe.

4

Meng alles door elkaar en maak het af door balsamicozijn eraan toe te voegen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!