Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.

Mangomousse

Voedingswaarden (per portie)

12 g eiwit,0.12 g zout (48 mg natrium)

Nierinformatie (per portie)

250 mg kalium,165 mg fosfaat
mango's
15 MIN

5 ingrediënten

6 personen

  • 1mango, geschild en in plakken gesneden, plak achterhouden en in zessen verdelen
  • 1 eetlepellimoensap
  • 1vanillestokje
  • 500 gramhalfvolle kwark
  • 6 langevingers

Werkwijze

1

Pureer de mango tot een gladde saus en vermeng met de limoensap.

2

Snijd het vanillestokje open en schrap het merg eruit.

3

Vermeng de vanille en de helft van de mangosaus met de kwark tot een luchtige mousse.

4

Verdeel de overige mangomousse over 6 coupes.

5

Schep hierop de helft van het kwark-mango mengsel.

6

Garneer met 1 lange vinger en een reep mango.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!