Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.

Kruidenboter

Kruidenboter! Altijd lekker bij brood, vlees of groenten.

stokbrood
10 MIN

6 ingrediënten

4 personen

  • 100 gongezouten boter of margarine (op kamertemperatuur)
  • 1 teentjegeperste knoflook
  • 1 tlcitroensap
  • +fijngesneden bieslook
  • +fijngesneden peterselie
  • +(versgemalen) zwarte peper

Werkwijze

1

Prak met een vork de ongezouten boter (of margarine) met fijngesneden bieslook, fijngesneden peterselie, een teentje geperste knoflook en 1 theelepel citroensap.

2

Breng op smaak met (versgemalen) zwarte peper.

3

Laat de kruidenboter opstijven in de koelkast.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!