Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.

Hamburgers

Maak zelf hamburgers, zonder zout toe te voegen. Bak ze daarna in de pan of op de barbecue.

Voedingswaarden (per portie)

25 g eiwit,0.38 g zout (152 mg natrium)

Nierinformatie (per portie)

400 mg kalium,230 mg fosfaat
hamburgers
40 MIN

7 ingrediënten

4 personen

  • 1 sneewit brood zonder korst
  • 1 kleineui
  • 2 teentjesknoflook
  • 500 grundergehakt
  • 2 tlchilipoeder
  • 4 tlpaprikapoeder
  • +(versgemalen) peper

Werkwijze

1

Snijd het brood in kleine stukjes, snipper de ui en pers de knoflook uit. Voeg het gehakt en de specerijen toe en kneed het geheel goed door elkaar. Vorm 4 platte hamburgers.

2

Rooster ze op de barbecue 35 minuten aan elke kant tot ze bruin en gaar zijn. Of bak de hamburgers in vloeibaar bak- en braadvet rondom bruin en gaar.  

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!