Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.

Atjar tjampoer

Maak in een handomdraai je eigen zoutarme atjar tjampoer met dit recept. Heerlijk bij Indonesische nasi of bami, natuurlijk ook zelf gemaakt.

Voedingswaarden (per portie)

2 g eiwit

Nierinformatie (per portie)

200 mg kalium,30 mg fosfaat
Zoutarme atjar tjampoer in een potje
20 MIN

7 ingrediënten

2 personen

  • 100 gwitte kool
  • 100 gwortel, schoongemaakt
  • 6 elwater
  • 1 elsuiker
  • 1 elazijn
  • +(versgemalen) peper
  • +kerrie

Werkwijze

1

Snijd de kool en wortel in dunne reepjes.

2

Breng het water met de suiker, azijn en kruiden aan de kook. Voeg de groenten toe en kook deze halfgaar; zorg dat de groenten knapperig blijven. Laat de atjar afkoelen.  

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!