Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.

Zalmquiche

Voedingswaarden (per portie)

25 g eiwit,1.12 g zout (448 mg natrium)

Nierinformatie (per portie)

630 mg kalium,345 mg fosfaat
quiche
30 MIN

9 ingrediënten

4 personen

  • 5 plakjesbladerdeeg
  • 2zalmfilets
  • 200 gramprei
  • 2tomaten
  • 100 grampaprika
  • 5eieren
  • 100 mlcrème fraîche
  • 10 gramroomboter ongezouten
  • +ovenschaal of kleine pannetjes

Werkwijze

1

Laat het bladerdeeg ontdooien.

2

Verwarm de oven voor op 230 °C.

3

Vet de pannetjes of de quiche ovenschaal in.

4

Bekleed de pannetjes of de quiche ovenschaal met bladerdeeg en prik met een vork gaatjes in het bladerdeeg.

5

Snijd de prei, de tomaten en de paprika in kleine stukjes.

6

Klop de eieren los met de crème fraîche.

7

Verdeel de groentemengsels over de pannetjes of de quiche ovenschaal.

8

Schenk de eieren en de crème fraîche hier overheen.

9

Bak de quiche in het midden van de oven 20 minuten gaar.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!