Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.

Sesamdressing

Voedingswaarden (per portie)

0.13 g zout (52 mg natrium)

Nierinformatie (per portie)

sesamzaad
10 MIN

6 ingrediënten

4 personen

  • 1 elsesamzaadjes
  • 1 tlgemberwortel, geraspt
  • 2 elcitroen- of limoensap
  • 4 elzonnebloemolie
  • 2 elsesamolie
  • +(versgemalen) peper

Werkwijze

1

Rooster de sesamzaadjes goudbruin in een droge koekenpan.

2

Meng de sesamzaadjes en geraspte gemberwortel door het citroensap. Voeg naar smaak (versgemalen) peper toe. Klop de beide oliesoorten lepel voor lepel door het mengsel.  

  • Bron: "Eten met plezier: Dieetboek voor nierpatiënten", Poiesz Uitgevers.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!