Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.

Perziktoetje

Voedingswaarden (per portie)

12 g eiwit,0.11 g zout (44 mg natrium)

Nierinformatie (per portie)

290 mg kalium,150 mg fosfaat
in stukken gesneden perzik op bord met mes
10 MIN

4 ingrediënten

1 persoon

  • 100 grammagere kwark
  • 3 eetlepelshavermout
  • 2 halveperziken op siroop uit blik
  • +scheutje limonade

Werkwijze

1

Laat de perziken uitlekken.

2

Doe een scheutje limonade in een glas.

3

Doe hier de magere kwark bovenop.

4

Als derde laag wordt de havermout toegevoegd.

5

Snijd de perziken in schijfjes en verdeel deze over de kwark en de havermout.

6

Om te garneren kunnen er eventueel andere fruitsoorten worden gebruikt, zoals stukjes kiwi, aarbei of rode besjes.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!