Snij de surimisticks fijn.
Pangasiusfilet met roomkaas
Met dit recept voor zout- en kaliumarme pangasiusfilets met roomkaas zet je iets bijzonders op tafel. Heerlijk met gebakken aardappeltjes en je favoriete groenten.
Voedingswaarden (per portie)
Nierinformatie (per portie)

8 ingrediënten
4 personen
- 2 surimisticks(krabsticks)
- 10 sprietenbieslook
- 100 gverse roomkaas (bijvoorbeeld Mon Chou of Philadelphia)
- 1 tot2 eetlepels kookroom
- 4 pangasiusfiletsà g (vers of diepvries)
- +peper uit de pepermolen
- +citroensap
- +vloeibaar bak- en braadvet
Werkwijze
Snij of knip de bieslooksprieten in kleine stukjes.
Meng de fijngesneden surimisticks en de bieslook door de verse roomkaas.
Voeg zo nodig 1-2 eetlepels kookroom toe: het geheel moet een smeerbare massa worden.
Voeg peper naar smaak toe.
Dep de pangasiusfilets droog met keukenpapier en sprenkel er citroensap over.
Besmeer de filets met het roomkaasmengsel en rol de filets op. Zet ze vast met een houten prikker.
Bak de filets in ca. 10 minuten bruin en gaar in het vloeibare bak- en braadvet.



