Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.

Pangasiusfilet met roomkaas

Met dit recept voor zout- en kaliumarme pangasiusfilets met roomkaas zet je iets bijzonders op tafel. Heerlijk met gebakken aardappeltjes en je favoriete groenten.

Voedingswaarden (per portie)

30 g eiwit,0.75 g zout (300 mg natrium)

Nierinformatie (per portie)

450 mg kalium,360 mg fosfaat
Zoutarm visrolletje van pangasiusfilet met roomkaas
25 MIN

8 ingrediënten

4 personen

  • 2 surimisticks(krabsticks)
  • 10 sprietenbieslook
  • 100 gverse roomkaas (bijvoorbeeld Mon Chou of Philadelphia)
  • 1 tot2 eetlepels kookroom
  • 4 pangasiusfiletsà g (vers of diepvries)
  • +peper uit de pepermolen
  • +citroensap
  • +vloeibaar bak- en braadvet

Werkwijze

1

Snij de surimisticks fijn.

2

Snij of knip de bieslooksprieten in kleine stukjes.

3

Meng de fijngesneden surimisticks en de bieslook door de verse roomkaas.

4

Voeg zo nodig 1-2 eetlepels kookroom toe: het geheel moet een smeerbare massa worden.

5

Voeg peper naar smaak toe.

6

Dep de pangasiusfilets droog met keukenpapier en sprenkel er citroensap over.

7

Besmeer de filets met het roomkaasmengsel en rol de filets op. Zet ze vast met een houten prikker.

8

Bak de filets in ca. 10 minuten bruin en gaar in het vloeibare bak- en braadvet.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!