Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.

Mangocrème

Voedingswaarden (per portie)

6 g eiwit,0.12 g zout (48 mg natrium)

Nierinformatie (per portie)

200 mg kalium,80 mg fosfaat
mangocreme
20 MIN

4 ingrediënten

4 personen

  • 1- rijpe mango’s (afhankelijk van de grootte)
  • 0.13 liter(125 ml.) slagroom
  • 200 grammagere kwark
  • 50 gramsuiker

Werkwijze

1

Schil de mango’s, haal het vruchtvlees van de pit en pureer dit.

2

Er moet in totaal 200 ml. vruchtenpuree zijn, wat wil zeggen dat de mango’s samen minstens 300 gram moeten wegen.

3

Klop de slagroom met de suiker bijna stijf en klop er daarna de kwark door.

4

De kwark geeft de crème een friszure smaak.

5

Roer de vruchtenpuree door het room-kwarkmengsel.

6

Schep de mangocrème in éénpersoonscoupes of in een grotere mooie ronde kom.

7

Laat de crème in de koelkast goed koud worden.

8

De mangocrème kan een paar uur van tevoren gemaakt worden.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!