Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.

Knolselderijpuree met groene kruiden

Lekker én gezond, dat is deze knolselderijpuree met aardappelen en groene kruiden. Perfect als voedzaam bijgerecht, maar ook als basis voor stamppot. Echt Hollandse kost dus.

Voedingswaarden (per portie)

5 g eiwit,0.3 g zout (120 mg natrium)

Nierinformatie (per portie)

1400 mg kalium,950 mg fosfaat
Doos met knolselderij voor zoutarme knolselderijpuree
15 MIN

4 ingrediënten

4 personen

  • 600 gramknolselderij
  • 300 gramaardappelen
  • +bieslook
  • +peterselie

Werkwijze

1

Schil de knolselderij en de aardappel en snij ze in kleine blokjes.

2

Kook beiden in ruim water gaar.

3

Pureer de knolselderij en aardappel.

4

strooi de bieslook en peterselie erover.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!