Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.

Kalfsfricandeaurolletjes met ananaskaas

Voedingswaarden (per portie)

6 g eiwit,0.25 g zout (100 mg natrium)

Nierinformatie (per portie)

50 mg kalium,40 mg fosfaat
vleeswaar
20 MIN

3 ingrediënten

10 personen

  • 1 zakjeverse bieslook
  • 1 pakjeverse ananasroomkaas
  • 150 gongezouten kalfsfricandeau

Werkwijze

1

Knip de bieslook in stukjes van 5 centimeter.

2

Verdeel de kalfsfricandeau en de kaas in 10 porties.

3

Verdeel de kaas over de kalfsfricandeau en leg er een laagje bieslooksprietjes bovenop.

4

Rol de kalfsfricandeau strak op.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!