1
Bestrooi het vlees met peper en bak het vlees in een braadpan in bak- en braadvet in enkele minuten bruin.
Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.
Bij het lezen van dit recept voor zoutarme hachee krijgen we zin in de winter. Combineer het vleesgerecht met rode kool en zilvervliesrijst of aardappelen.

4 personen
Bestrooi het vlees met peper en bak het vlees in een braadpan in bak- en braadvet in enkele minuten bruin.
Voeg de uien toe en bak deze even mee.
Voeg de kruiden, de zoutarme bouillon en de azijn toe en breng alles aan de kook.
Leg de stukjes ontbijtkoek op het vlees (de koek zorgt voor het binden van de hachee).
Laat het geheel op een heel laag vuur in circa 2 tot 3 uur gaar stoven.
Bind het eventueel nog wat bij met aangelengde maïzena.