Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.

Citroensperziebonen met peterselierijst

Voedingswaarden (per portie)

4 g eiwit

Nierinformatie (per portie)

350 mg kalium,40 mg fosfaat
Sperziebonen in vergiet
20 MIN

7 ingrediënten

4 personen

  • 500 gsperziebonen, schoongemaakt
  • 1ui, gesnipperd
  • 1 eetlepelolijfolie
  • 1 tot2 eetlepels (vers) citroensap
  • 2 eetlepelsgehakte peterselie
  • +gemalen peper
  • +gare basmatirijst

Werkwijze

1

Kook de sperziebonen in 20 minuten gaar en laat ze uitlekken.

2

Fruit de ui in de olijfolie, voeg de sperziebonen toe en warm ze even mee.

3

Breng alles op smaak met gemalen peper.

4

Besprenkel de sperziebonen met het citroensap.

5

Meng de peterselie door de gare basmatirijst.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!