Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.

Bietencarpaccio

Voedingswaarden (per portie)

4 g eiwit,0.11 g zout (44 mg natrium)

Nierinformatie (per portie)

130 mg kalium,80 mg fosfaat
biet
10 MIN

6 ingrediënten

4 personen

  • 40 gramvoorgekookte bieten
  • 20 grampijnboompitten
  • 40 gramrucola sla
  • 20 gramvolkoren spaghetti
  • 40 grammozzarella
  • +een klein beetje zoutarme kaas naar wens

Werkwijze

1

Snijd de bieten in dunne schijfjes.

2

Kook de spaghetti gaar in ruim kokend water.

3

Bak de pijnboompitten kort aan, tot ze lichtbruin van kleur zijn.

4

Snijd de mozzarella in kleine stukjes.

5

Leg de bietenschijfjes verdeeld over de bordjes.

6

Doe in het midden een beetje rucola sla.

7

Giet de spaghetti af en leg een aantal spaghetti slierten op de sla.

8

Strooi de pijnboompitten, de mozzarella en eventueel de zoutarme kaas over de carpaccio.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!