Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.

Bastogne-aardbeientoetje

Voedingswaarden (per portie)

8 g eiwit,0.25 g zout (100 mg natrium)

Nierinformatie (per portie)

305 mg kalium,115 mg fosfaat
3 glazen gevuld met bastognekoek, aardbeien en kwark
5 MIN

3 ingrediënten

4 personen

  • 20 aardbeien(200 gram)
  • 8 eetlepelsmagere kwark
  • 8 bastognekoeken

Werkwijze

1

Verkruimel de bastogne koeken.

2

Leg een bodem in de glaasjes met de koekkruimels.

3

Schep 2 eetlepels magere kwark bovenop de kruimels.

4

Snijd de aardbeien in kleine stukjes.

5

Leg 1 aardbei op de kwark.

6

Leg opnieuw een bodem met koekkruimels.

7

Schep hier weer 2 eetlepels kwark overheen.

8

Verdeel de overige aardbeien over de vier glaasjes.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!