Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.

Bamimaaltijdsoep

Voedingswaarden (per portie)

25 g eiwit,112 g zout (44800 mg natrium)

Nierinformatie (per portie)

650 mg kalium,250 mg fosfaat
noedelsoep
150 MIN

12 ingrediënten

4 personen

  • 300 gvarkensvlees
  • 1.5 literwater
  • 1kruidenbuiltje
  • 3bosuitjes
  • 1 rodepeper
  • 1 plakjegember van cm
  • 3 eetlepelssesamolie
  • 2 eetlepelsChinese sojasaus (zoet)
  • 3 eetlepelssherry
  • 250 gChinese eiermie
  • 3 struikjespaksoi
  • +peper

Werkwijze

1

Snij het vlees en doe het in de pan met een kruidenbuiltje en het water.

2

Breng dit langzaam aan de kook en laat de bouillon 2,5 uur trekken.

3

Snij de bosui in stukjes.

4

Maak de peper schoon, verwijder de zaadlijsten en snij de peper in stukjes.

5

Haal het velletje van de gemberwortel.

6

Maak deze ingrediënten fijn in een keukenmachine.

7

Verhit de olie in een pan en fruit hierin het gemalen mengsel glazig.

8

Voeg dit bij de bouillon.

9

Maak de bouillon op smaak met sojasaus (weinig), sherry en peper.

10

Doe op het laatst de mie en de in stukken gesneden paksoi erbij en laat de soep nog 3 minuten koken.

11

Dien de soep op in wijde soepkommen en eet deze met stokjes.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!