Geroosterd mueslibrood met peer

Ingredi├źnten

  • 2 sneetjes volkoren mueslibrood
  • ┬Ż rijpe peer
  • 2 eetlepels roomkaas light (8 % vet)
  • kaneel

Bereiding
Rooster de sneetjes mueslibrood onder de hete grill licht en laat ze afkoelen. Snijd de halve peer in 2 parten en schil ze. Snijd de parten in dunne schijven. Besmeer het mueslibrood met de roomkaas en leg de partjes peer erop. Stuif er wat kaneel over.

Kruidentip
Wil je zoveel mogelijk smaak uit de specerijen halen? Koop de specerijen dan zoveel mogelijk ongemalen (zoals kaneelstokjes, hele kruidnagels) en maal de specerijen vlak voor gebruik pas fijn. Eventueel kun je ze voor het malen nog licht roosteren.

Kijk voor meer informatie en inspiratie over lekker gezond eten met minder zout op Minder zout.

2905-geroosterdmueslibroodpeer-web_1