Jouw type: Participerende enthousiaste steuner

19% van Nederland behoort tot deze groep. Je bent sociaal ingesteld, harmonieus en houdt van gezelligheid, maar ook van creativiteit en uniek zijn. Vrienden zouden jou omschrijven als spontaan, eerlijk, gemakkelijk in de omgang, maar ook een beetje anders dan gemiddeld. Mensen zijn bij jou altijd welkom voor een kopje koffie en je gelooft in de uitspraak ‘hoe meer zielen, hoe meer vreugd’. Sociaal contact, vriendschap, familie en genieten zijn erg belangrijk in het leven, maar ook stappen, borrelen en festivals; een gezin weerhoudt je er niet van om volop te genieten van het leven met je vrienden.

Financieel steun je wat minder dan gemiddeld, maar je zet je meer dan gemiddeld in op een andere of niet-financiële manier. Door te collecteren, iemand te sponsoren of bijvoorbeeld mee te doen aan een actie of loterij. Dit doe je als participerende enthousiaste steuner om actief te blijven of een bekende te helpen, maar ook om voldoening/waardering te krijgen. Al met al gaat het om een goed gevoel hebben.

De Nierstichting steunen geeft jou een vriendelijk en behulpzaam gevoel. Je wilt graag een steentje bijdragen en zorgen voor de nabije omgeving.

Nieuwsgierig naar de andere types?