Samen Sterk

Samen Sterk 2019: 18 januari

Samen Sterk, hét jaarlijkse inspiratie-evenement voor patiënten en zorgverleners, vindt plaats op vrijdag 18 januari 2019. Samen Sterk biedt patiënten en zorgverleners een podium om vernieuwende ideeën en initiatieven met elkaar te delen.  Er is één gemeenschappelijk doel: het leven van nierpatiënten zo aangenaam mogelijk maken. De dag is gratis toegankelijk voor leden van de NVN. Niet-leden betalen 35 euro.
Dit jaar hebben we er voor gekozen je kennis te laten maken met de projecten die zijn opgenomen in de Nierstichting Challenge. Deze challenge omvat veel innovatieve ideeën om de zorg voor nierpatiënten te verbeteren.
Op Samen Sterk wordt ook de Maria ter Welle Prijs 2019 uitgereikt.

De Nierstichting organiseert Samen Sterk samen met de Nierpatiënten Vereniging Nederland.