Bestel je collectematerialen

Vanaf 6 juni kun je weer collectematerialen bestellen voor aankomende collecte. Alle collectecoördinatoren ontvangen hierover op 6 juni e-mail met instructie.

Plaats je bestelling uiterlijk 1 juli in Collecteweb, dit doe je in het menu-onderdeel 'Bestellingen'. Uitlevering van de materialen vindt plaats op het door jouw gekozen uitlevermoment (vanaf 8 juli).

Tip: doe alvast een belrondje
Om een goede inschatting te maken van hoeveel materialen je nodig hebt, doe je (of doen je wijkcoördinatoren) in juni een belrondje naar de collectanten. Zo krijgt iedereen de mogelijkheid om de collecteweek (15-21 september) vast in de agenda te zetten. Registreer in Collecteweb de antwoorden (schuifje op “ja” of “nee”). En vul ontbrekende emailadressen en mobiele nummers aan zodat we alle collectanten van de juiste informatie kunnen voorzien.

Email-adressen zijn nóg belangrijker dit jaar, omdat het collectantenpresentje dit jaar per email wordt verstrekt.