Onze nieuwe regiomanager Pauline Ritmeester stelt zich voor

Hallo allemaal, op 15 februari ben ik begonnen als nieuwe regiomanager voor het gebied Oost-Brabant en Limburg.

Graag stel ik me kort aan jullie voor. Woonachtig in Nuenen, met mijn man Edwin. We hebben twee dochters, Juliëtte van 23, en Isabelle, 20 jaar. Ik kom uit de zakelijke dienstverlening (Top Secretaries/Adecco) en heb zowel ervaring aan de commerciële kant, als aan de service zijde. Daarnaast heb ik 8 jaar als vrijwilligerscoördinator en bestuurslid gewerkt bij de Stichting Speelkr8. In de functie als regiomanager komen deze 2 werelden bij elkaar. Een functie met zingeving, maatschappelijk doel én een "commerciële" uitdaging om de collecte-opbrengst in mijn regio te boosten! Ik kijk uit naar een mooie samenwerking en hoop jullie snel persoonlijk te ontmoeten.

Met vriendelijke groet,
Pauline Ritmeester