Kijk hier de webinars terug

Wij ondersteunen u graag bij de organisatie van de collecte en organiseerden daarom enkele webinars. U kunt de webinars terugkijken met onderstaande linkjes.

Woensdag 19 mei 2021 van 19.30-20.30 uur
Hoe werk ik een wijkcoördinator (online) succesvol in
Dit webinar is bedoeld voor collectecoördinatoren met wijkcoördinatoren. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere: hoe stimuleer ik een wijkcoördinator om Collecteweb te gebruiken, hoe behoudt een wijkcoördinator de collectanten en hoe houdt de wijkcoördinator het bestand up to date?
U kunt het webinar hier terugkijken.

Woensdag 7 juli 2021 van 19.30-20.30 uur
Hoe deel ik mijn collectegebied efficiënt in
Dit webinar is bedoeld voor collectecoördinatoren en wijkcoördinatoren. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere: looproutes aanmaken, wijzigen en printen; legitimatiebewijs; uitgiftelijst; wijkindeling aanpassen; wijkoverzicht.
U kunt het webinar hier terugkijken.

Woensdag 8 september 2021 van 19.30-20.30 uur
Hoe ga ik om met de (persoonlijke) QR-code en online collecteren
Dit webinar is bedoeld voor collectecoördinatoren en wijkcoördinatoren. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere: online collecteren via e-mail en Whatsapp, QR-code algemeen en persoonlijk, collectebussen aanmaken, telprotocol.
U kunt hier het webinar terugkijken.