Samen Sterk op 17 januari 2020

Op vrijdag 17 januari 2020 organiseren de Nierpatiënten Vereniging Nederland en de Nierstichting hét inspiratie-evenement Samen Sterk.

Samen Sterk biedt patiënten en zorgverleners een podium waar zij hun vernieuwende ideeën en initiatieven rond zelfmanagement en eigen regie presenteren en met elkaar delen. Dit jaar is het thema ‘THERAPIETROUW’.

Ook wordt dit jaar tijdens Samen Sterk wederom de Maria ter Welle prijs uitgereikt. 

Datum:  vrijdag 17 januari 2020
Locatie: NBC te Nieuwegein
Tijd:       09.30 tot 16.00 uur

Accreditatie voor professionals wordt aangevraagd bij de ADAP (Accreditatie Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici), het Registerplein, het Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V en het Register Zorgprofessionals.

Wij begroeten u graag op 17 januari!