Denk mee om dialyse voor jou en anderen te verbeteren!

NeoKidney is een maatschappelijke onderneming waarin de Nierstichting, Menzis, Zilveren Kruis en CZ samenwerken om nierpatiƫnten die thuis (willen) dialyseren een hogere kwaliteit van leven te bieden. Om dit te bereiken wordt er gewerkt aan een draagbare kunstnier, waardoor gemakkelijker thuis gedialyseerd kan worden.

Uit onderzoek en praktijk weten we dat nierpatiënten die dialyseren beperkt worden in hun dagelijks leven. Met een nieuwe vorm van thuisdialyseren willen we daarom zoveel mogelijk rompslomp wegnemen en zoveel mogelijk vrijheid teruggeven. Graag willen wij deze nieuwe manier van thuisdialyeren voorleggen en van je horen wat je wel of juist niet aanspreekt.
Ervaring of nog geen ervaring: jouw mening is belangrijk!

Je kunt deelnemen als…

  • … je een verminderde nierfunctie hebt, maar nog niet dialyseert
  • … je in het ziekenhuis of dialysecentrum dialyseert (hemodialyse)
  • … je thuis dialyseert (hemodialyse)

Wat gaan we doen?
We gaan een groepsgesprek houden met 6-8 deelnemers. Dit vindt plaats op 25 september van 10:00 tot 11:30 uur. Het groepsgesprek vindt plaats bij NVN / Nierstichting (Groot Hertoginnelaan 34, 1405 EE te Bussum). Als dank voor de deelname krijg je een cadeaubon van 30 euro.

Aanmelden kan zo
Als je interesse hebt om deel te nemen aan deze bijeenkomst kun je je aanmelden bij Martje van Boxtel, e-mail martje.van.boxtel@operaconsultancy.nl mobiel: 06.2280.5043.

Wij zien uit naar je komst!