Opnieuw prachtige bijdrage VriendenLoterij voor nierpatiënten

Tijdens het Goed Geld Gala in het Scheepvaartmuseum ontving de Nierstichting gisteren een prachtige bijdrage van maar liefst € 1.070.664 van de VriendenLoterij, om in te zetten voor een beter leven voor nierpatiënten.

De VriendenLoterij kon dankzij haar trouwe loterijdeelnemers een recordbedrag van  € 61,1 miljoen schenken aan 54 Nederlandse goede doelen die zich richten op de gezondheid en het welzijn van volwassenen en kinderen.
Wouter Langeveld, manager Marketing & Communicatie Nierstichting: "Wij zijn ontzettend blij met deze bijdrage. De impact van een nierziekte is enorm, en genezen kan nog niet. Met deze steun zetten wij onze inzet voor nierpatiënten en gezonde nieren voort. We werken door aan concrete oplossingen die nierschade voorkomen, de genezing van nierziekten dichterbij brengen en nierziekten draaglijker maken. We zijn alle deelnemers en de VriendenLoterij dan ook dankbaar voor de trouwe steun die wij jaarlijks van hen ontvangen.”  

Meedoen voor de Nierstichting
Deelnemers van de VriendenLoterij kunnen zelf bepalen voor welk goed doel zij meespelen. Wil je ook meespelen met de VriendenLoterij voor de Nierstichting? Meld je dan aan op vriendenloterij.nl.

Namens de Nierstichting nemen Mischa Hornman (links) en Wouter Langeveld de cheque van de VriendenLoterij in ontvangst