Zomer, tijd voor de BBQ-zoutchallenge

Hoera het is zomer! Haal jij ook de BBQ uit de schuur nu het zulk heerlijk weer is? Helaas BBQ-en we al snel te zout. Wij laten je graag zien hoe het anders kan, doe mee aan de BBQ-zoutchallenge!

BBQ hits als gemarineerd vlees, kant-en-klare salades en sauzen staan in de top-5 staan van 'zoutste boosdoeners'. En teveel zout kan je nieren onherstelbaar beschadigen. Wij laten je graag zien hoe het anders kan. Doe daarom mee aan de Nierstichting BBQ-zoutchallenge en download het gratis receptenboekje én maak ook nog eens kans op een kruidencarrousel (twv € 69,90).

Kruiden als smaakmaker
Zoutbewust eten en toch vol van smaak? Kruiden geven geur, kleur en smaak aan je gerecht. Mix en match kruiden en producten met de nieuwe online kruidenwijzer