Prachtige bijdrage van de Friese handwerkgroep

Al 40 jaar breien en handwerken ongeveer 50 dames in Gorredijk en omstreken voor de Nierstichting. Voor de negende keer op rij hebben ze nu weer 10.000 euro opgehaald! Dat zet het totaal van alle donaties in de afgelopen jaren op ongeveer 175.000 euro.

De dames breien en handwerken het hele jaar door sokken, truien, sjaals en ander handwerk en verkopen die op markten en braderieën. Gisteren ontving Tom Oostrom, directeur van de Nierstichting, de mooie bijdrage uit handen van werkgroep coördinator Ruurdtje de Vries - van Dijk.

Jubileum
De avond was extra feestelijk, omdat Ruurdtje dit jaar 90 jaar is geworden, de handwerkgroep 40 jaar en de Nierstichting 50 jaar bestaat.

Ook kleertjes bestellen?
Voor wie belangstelling heeft voor eigen gebreide sokken, een bijzondere trui of andere handwerkproducten: informeer bij Ruurdtje de Vries, telnr.: 0513-462579.

Handwerkgroep Gorredijk
Tom Oostrom, directeur Nierstichting, ontvangt de cheque uit handen van Ruurdtje de Vries - van Dijk