Nalaten aan de Nierstichting?

Overweegt u de Nierstichting op te nemen in uw testament? Een bijzonder gebaar dat wij zeer waarderen. In een persoonlijk gesprek legt Cindy Letschert u graag de mogelijkheden uit.

De Nierstichting ontvangt geen geld van de overheid. Mede dankzij nalatenschappen, die een groot deel uitmaken van de inkomsten, kan de Nierstichting zorgen voor wetenschappelijke doorbraken en innovaties, zoals de draagbare kunstnier. Met uw nalatenschap maakt u ├ęcht verschil voor het leven van nierpati├źnten van deze en opvolgende generaties.

Persoonlijk gesprek over nalaten

Neem contact op met Cindy Letschert

''Graag neem ik de tijd om samen met u te kijken naar uw wensen en naar de verschillende mogelijkheden om de Nierstichting op te nemen in uw testament. Neemt u vrijblijvend contact met mij op via telefoonnummer 035-6978074 of stuur een e-mail.''