Nierstichting Golfdag

Najaar 2021

Vanwege de onzekerheid rondom corona, hebben we als Nierstichting helaas moeten besluiten om de Nierstichting Golfdag uit te stellen naar 2021.

De Nierstichting Golfdag staat bekend om zijn informele, sportieve ambiance. En natuurlijk ontspanning tijdens de gezellige borrel en het heerlijke diner. Dit jaar waren we welkom op een nieuwe locatie: Golfbaan Princenbosch in Molenschot (NB). Dit alles gunnen we iedereen in goede gezondheid en vrijheid. Het welzijn van onze deelnemers, vrijwilligers en andere betrokkenen staat bij het nemen van dit besluit dan ook bovenaan.

Hoe nu verder?
Op dit moment zijn we in overleg met Golfbaan Princenbosch over de mogelijkheden voor 2021. Zodra er meer bekend is, laten we dat weten.

Vragen?
Heb je vragen over de Nierstichting Golfdag? Stuur dan een e-mail naar Saskia Rotgans of bel 035 697 8076.

Golfdag-2020