SMS doneren

Wil jij meehelpen aan een beter leven voor nierpatiënten? Maar wil je nergens aan vast zitten? Geef dan via sms.

Alle donaties, groot en klein, maken verschil voor nierpatiënten. Met een sms doneer je eenmalig €2. Sms daarvoor ‘Nier’ (niet hoofdlettergevoelig) naar 4333. Je doneert dan €2 (exclusief telefoonkosten): je betaalt via je telefoonrekening en zit verder nergens aan vast.

Meer info en voorwaarden
De sms'jes worden verwerkt door Geef Mobiel. Geef Mobiel is onderdeel van Goede Doelen Nederland, de landelijke branchevereniging voor goede doelen. Je donatie wordt rechtstreeks aan de Nierstichting afgedragen. Deze sms-dienst voldoet aan de Sms Gedragscode en de Reclamecode sms-dienstverlening. Zie ook de Voorwaarden voor geven met behulp van sms.

Vragen?
Als je vragen of opmerkingen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen.