Verstegen: kruiden en specerijen zijn het fundament van smaak

Even voorstellen

Voor Verstegen zijn kruiden en specerijen hét fundament van smaak. Daarom leveren we alleen de allerbeste kwaliteit. Deze kwaliteit vinden we bij de oorsprong: daar waar van nature de kruiden en specerijen groeien. Met onze producten willen we iedereen laten genieten van verantwoord, gezond, maar bovenal lekker eten!
Bij Verstegen zijn we continu op zoek naar vernieuwende producten. Denk bijvoorbeeld aan de Original Spice Blends, 100% natuurlijke blends zonder toegevoegd zout. Hiermee zet je altijd snel en makkelijk een lekker gerecht op tafel.

Daarom zijn wij partner

Verstegen wil iedereen laten genieten van verantwoord, gezond, maar bovenal lekker eten. Waar ook ter wereld. Wij zijn de samenwerking met de Nierstichting aangegaan, omdat wij samen met de andere partners draagvlak willen creëren en aandacht willen geven aan het belang van minder zout. Verstegen wil haar kruiden en specerijen inzetten voor duurzame mogelijkheden en gezondere producten met meer smaak.
Michel Driessen, CEO Verstegen Spices and Sauces:

‘Wat opvalt als je minder zout gebruikt is, naast dat dit beter voor je gezondheid is, dat ook de smaak van het gerecht beter tot zijn recht komt. Een teveel aan zout zorgt voor smaakvervlakking. Minder zout betekent dus meer smaak, zeker in combinatie met kruiden en specerijen van de allerbeste kwaliteit.’

Zo werken wij samen

Als partner geeft Verstegen samen met de Nierstichting aandacht aan het belang van minder zout eten. We trekken samen op om dit in communicatie uit te dragen. We ondersteunen bijvoorbeeld de Nierstichting Restaurant Driedaagse. Met onze kruiden en specerijen als smaakmakers en onze kennis en tips inspireren we het Nederlandse publiek en de horeca om routines te doorbreken door minder zout te koken en met minder zout te eten. Samen met andere Nierstichting partners is er een actieplan opgesteld voor een voedingsaanbod met minder zout, zodat de gezonde keuze de makkelijke keuze wordt. Minder zout, lekker gezond.
De samenwerking met Verstegen is gebaseerd op de kruidenmixen en kruiden zonder zout.