Kaartje2go: verbinding maken met anderen

Even voorstellen

Bij Kaartje2go kun je terecht voor alle soorten wenskaarten. Van uitnodigingen tot verjaardagskaarten en van geboortekaartjes tot beterschapskaarten. Het leuke van Kaartje2go is dat jij zelf de kaart maakt en zij daarbij helpen. ‘Wij geloven dat mensen blij worden wanneer ze zelf iets moois maken - iets creëren - en dit kunnen delen met familie, vrienden en bekenden.’

Daarom zijn wij partner

Nierpatiënten leveren elke dag een strijd. Dat de Nierstichting alles op alles zet om deze mensen hun vrijheid en hun leven terug te geven vindt Kaartje2go bewonderenswaardig. Net als de Nierstichting geloven zij in het maken van verbinding met anderen. ‘Wij gunnen iedereen een gezond leven en daarom steunen wij de Nierstichting’.

Zo werken wij samen

Jaarlijks collecteren zo’n 70.000 enthousiaste vrijwilligers in september voor de Nierstichting. Samen brengen ze dan zo’n € 3 miljoen aan inkomsten op. Een geweldige prestatie. Kaartje2go stuurt in 2020 alle collectanten een voucher als dank voor hun waardevolle inzet. Op de voucher staat een persoonlijke actiecode, waarmee ze € 5 korting ontvangen op een bestelling bij Kaartje2go.nl.