Word Nierstichting Vriend

Met een jaarlijkse bijdrage van minimaal € 2.500 (exclusief btw) wordt uw organisatie automatisch Nierstichting Vriend. Een vriendschap die voordelen met zich meebrengt.

Voordelen

Zo nodigen we u uit voor exclusieve kennis- en inspiratiesessies en netwerkbijeenkomsten, vermelden uw organisatie in diverse uitingen en u ontvangt een herkenbaar Nierstichting Vriend-logo, een digitale banner en een e-mailhandtekening.

U ontvangt daarnaast content over (het werk van) de Nierstichting en onze samenwerking, voor uw in- en externe communicatie.

Benieuwd welke bedrijven zich ook aan de Nierstichting hebben verbonden? Bekijk de Nierstichting Vrienden.

Vragen over samenwerking?

Neem contact op met Corinne Hamming

Heeft u vragen over samenwerking met de Nierstichting? Neem vrijblijvend contact op met Corinne. Bel 035 697 8021 of stuur een e-mail.