U bent van harte welkom bij:

Logo nierstichting met de tekst gelukkig nierjaar

Op 18 januari 2022 organiseerde de Nierstichting een online event voor al haar donateurs, collectevrijwilligers, in actie deelnemers en alle andere vrijwilligers die zich inzetten voor nierpatiënten.
In Gelukkig Nierjaar gaat presentatrice Jessica Mendels in gesprek met een aantal interessante tafelgasten, waaronder Antonia Bouts, kindernefroloog in het Amsterdam UMC. Aan de hand van tafelgesprekken, filmpjes én kokkerellen laten we zien waarom het werk van de Nierstichting zo noodzakelijk is. De Nierstichting blijft onverminderd hard strijden voor gezonde nieren voor iedereen. Dit is alleen mogelijk met de steun en betrokkenheid van donateurs en vrijwilligers. De Nierstichting wil je graag bedanken met deze speciale uitzending.